Jou academie

Bij JoU weten we bíjna alles over jongeren. Onze kennis en expertise delen we graag via de JoU Academie. We trainen jongeren, ouders, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en onze medewerkers op verschillende thema’s. Ook denken we graag mee met beleidsmakers, politiek, partners, opvoeders en kenniscentra over wat jongeren in Utrecht beweegt. We blijven leren en houden elkaar scherp. Neem voor specifieke vragen of verzoeken gerust contact met ons op!

Een workshop over de online leefwereld van jongeren. Wat is hot en not? Welke taak hebben wij als professionals, als volwassenen richting jongeren in deze ontwikkeling?

Een wervelende workshop over het puberbrein, straatcultuur, opvoeden en aanspreken. De workshop zal je ongetwijfeld van je à propos brengen, net zoals jongeren dat kunnen…

Jongerenwerk is werken met jongeren, maar hoe doe je dat dan? Wát doe je dan? En werkt het? Deze workshop geeft een inkijkje in het jongerenwerk.

Met welke visie voeden we op, hoe pas je die toe en hoe ga je om met conflicten? Een workshop over het benutten van de kracht van jongeren en mediatie voor een vreedzame samenleving.

JA, FIJN ALS JOU MIJ BELT

JOU WERKT SAMEN